fredag den 21. november 2008

Det er her det sne´r






Det tog ca. 10 min. Nu er det holdt op igen. Så skiene må blive på loftet lidt endnu.

søndag den 16. november 2008

Regnvejr

Dette er hvad jeg ser, når jeg kigger ud af vinduerne idag. Brunt og kedeligt.
Jeg har det med stof ligesom med garn. Køber en masse, som ligger og venter på den rette anledning. Nogle gange i flere måneder. Igår eftermiddags kom syånden forbi. Jeg fik syet en lang Tshirt, som jeg købte mønster og stof til på messen i Frederecia. Der er andre i blogland, der faldt for det samme.

Min kom til at se sådan ud.
Fik klippet en Tshirt mere, samt syet et par bukser næsten færdig. Så sådan som vejret er idag, bliver det nok også syning der står på programmet i eftermiddag. Dvs. når fryseren er afrimet.




Natmad

Fredag var vi i musikhuset og høre Tryllefløjte. Helt igennem OK forestilling. Efter forestillingen var der natmad med sangerne. Det var en oplevelse i særklasse. Det var sjovt at høre om deres verden og det miljø de færdes i. Da det kom til fortolkninger måtte jeg melde pas, jeg tænker ikke særlig meget over tingene, men tager det som det kommer. Jacob som sang Tamino talte om tonearter og skalaer, da stod jeg da fuldstændig af, mine ører kan ikke høre forskel på bas og baryton. Jeg kan så til gengæld spotte en fejl i et strikketøj på flere meters afstand. Sådan er vi jo så forskellige - og heldigvis for det.
Seanen foregik på den måde, at sangerne på skift kom og sad ved borderne.
Vibeke Kristensen som sang Papagena, er et livstykke uden lige. Hun talte om alt muligt andet end opera.
Helt igennem en herlig aften. - Maden var også god.