fredag den 14. november 2008
Når det konstant er regnvejr, er der ikke så meget andet at lave end sætte sig i sofaen og hive strikketøjet frem. Så det har jeg gjort de fleste dage i den forløbne uge.
Lidt er der blevet færdig.
Først var der par nr. 2 benvarmer til datteren,

så var der endnu et prinsesvøb.

For et stykke tid siden vandt jeg 10 nøgler Flotsam fra Louisa Harding. Jeg synes det var noget underligt løs noget, men bruges skulle det da. Jeg har strikket en raglan sweater oppefra til Sophia. Jeg synes stadig det er underligt. Et mærkeligt blandingsgarn, og meget løst spundet.

Datteren ønskede sig strømper med mønster på skaft og det øverste af foden, så jeg er gået igang med Denmark fra Nancy Bush's bog "Knitting on the road".

Mønsteret tæt på


Det må vist også være strik nok for idag. Aftenen skal tilbringes i Musikhuset for at se og høre Tryllefløjten
Det glæder jeg mig til, efter forestillingen er der natmad med sangerne. Det skal nok blive hyggeligt. Specielt for sådan een som mig, der er komplet tonedøv.


søndag den 9. november 2008

For en uge siden

var det et rigtig dejlig efterårsvejr.


Formiddagen brugte husbonden og jeg på en gåtur i omegnen.Om eftermiddagen var jeg til strik-in hos Irene. Det er der skrevet om andre steder, men jeg synes også jeg vil bidrage lidt.
Det var en rigtig hyggelig eftermiddag, med hjemmebagt brød og muffins, og selvfølgelig masser af strik og snak.
Det var første gang jeg var med, så der var en del nye ansigter. Den eneste jeg kendte (havde set før) var Irene.
Jeg tog et par billeder, og jeg tror jeg har styr på hvem der er hvem.

Her sidder værtinden, Tine, Mette og Gitte


Her er det Lene og så det pinlige, jeg kan ikke huske hvad hun hedder, og til sidst hende som jeg kun kender som Fru Kahr

På strikkefronten er der sket en lille smule.Prinsesvøb nr. 2 er blevet færdig og ligeledes par nr. 2 benvarmer til datteren. (Billeder følger)

Nu er det julegaverne der står for tur, fik starten på den første igår