torsdag den 10. juli 2008

De nye bøgerEr startet på den første af de ny indkøbte bøger.


Også lige et billed af min nye T shirt :-)

Arbejdslejr

Datteren har lige købt hus, så der gik et par dage med at hjælpe hende, med maling og rengøring. Søster bor lige i nærheden så hun fik lov til at lægge soveplads og aftensmad til.
Der blev dog også tid til et enkelt besøg på Fæstegården i Årup (desværre ingen side at henvise til). En lille hyggelig butik med mest tøj, men også smykker, dåser, lys og andet tingeltangel til boligen. Det blev til et par nye bluser.
Søndag formiddag bestilte jeg bøger på Amazon.uk, onsdag kom posten med dem. Den er den hurtigste levering fra den kant jeg nogensinde har oplevet. Dejlig med nyt læsestof, nu hvor regnen bare siler ned.

Fedest

Det var et brag af en koncert søndag aften. Vi fik alle numrene vi holder af, lyden var helt i top (der hvor vi stod) Dejlig at se en kunstner der var ydmyg over for sit publikum, jeg synes der har været en del arrogance, specielt blandt de yngre kunstnere på det seneste.


Det var så godt, at vi fik gåsehud, selvom vi ikke frøs. Helt igennem skøn aften, vejret var endda med os, der kom kun nogle få dråber engang imellem.

Måtte dog nøjes med at tage få billeder med mit gamle, ikke altid stabil, kamera. Fik dog et par stykker af tvivlsom karakter.

søndag den 6. juli 2008

Hallelujah

Lørdag, blev barnebarnet hentet og manden tog til Sverige i en uge. Da der var ro i huset, blev der ryddet op, pudset vinduer (både ude og inde) gjort rent i hele huset samt sat vaskemaskinen på overarbejde.


Fik strikket lidt på stribe blusen.

Søndag:

I eftermiddag kommer min søster og vi skal til Århus hele aftenen. først skal der indtages en lille middag hos "Den gamle Græker", derefter er der 3 timer i selskab med denne herre.